Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potraviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
 (Charanpreet Kaur)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin
 (Radka Koudelná)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9eq3jp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Přírodní a syntetické konzervační látky v kosmetických přípravcích
 (Jiřina Kroupová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//5m2n0b// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Konzervační látky pro kosmetický průmysl a jejich antimikrobiální účinnost
 (Kamila Šedivá)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//27s3zs// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Konzervační látky v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka
 (Adéla Velechová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//lbw7jr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Přírodní rostlinné látky a jejich potenciál zvyšovat antimikrobiální účinek konvenčních potravinářských konzervačních látek
 (Stanislav Rys)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g89iup// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby hořčičné omáčky bez použití konzervačních látek
 (Sabina Malá)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l2bhg9// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Stanovení sladidel a konzervačních látek v potravinách s využitím hmotnostní spektrometrie
 (Kamila Bauerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fj12yk// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Konzervanty v potravinách
 (Zdeněk Bačovský)

2019, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/vqx2e/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Potraviny nového typu
 (Vít Markovič)

2014, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/eoyx7/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)