Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
regionálna potravinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma