Theses on the same topic (having an identical keyword):
regionálna potravinaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Norbert Gerec)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/kont4/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic