Theses on the same topic (having an identical keyword):
gastronomieKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
(Emil Žižka)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/wh29c/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic
Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
(Lucie Beranová)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ruyx1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
(Tereza Hronová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
(Denis Mizler)2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/uiknt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Zvyky a pokrmy kavkazské kuchyně v ruské kultuře (Obyčaji i bliuda kavkazskoj kuchni v russkoj kulture)
(Kristýna Pavlíková)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e93p0/ | Ruská studia / | Theses on a related topic
The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
(Thuy Linh Nguyen)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/iorhs/ | Hospitality Management / | Theses on a related topic
Rybí pokrmy jako součást české národní identity
(Eliška Steinerová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Tradiční pokrmy z hub a jejich současné rozšíření
(Nadine Lulic)2022, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/rtbgk/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Theses on a related topic
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
(Lucie Brtníčková)2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Theses on a related topic