Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

dehydratace

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 16 theses)
Současné trendy v přípravě pokrmů
 (Martin Suchý)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Současné trendy v přípravě pokrmů
 (Martin Suchý)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Současné trendy v přípravě pokrmů
 (Martin Suchý)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Netradiční masné výrobky
 (Monika Sedláková)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yzwd27/zaverecna_prace.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Využití metody Sous vide pro přípravu masa
 (Dominika Tamaši)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7m4nfy// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
 (Anna Bartošíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
 (Veronika Prudilová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Theses on a related topic

Trend používání elektronických cigaret v hotelích a restauracích v České republice
 (Patrik Popl)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/l3nn8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic

Současné trendy v přípravě pokrmů
 (Martin Suchý)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Variabilita procesu uzení ve vztahu k druhu mas a masných výrobků
 (Radmila Holčíková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//q2vkp7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 16 theses)