Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Současné trendy v přípravě pokrmů
(Martin Suchý)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v přípravě pokrmů
(Martin Suchý)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v přípravě pokrmů
(Martin Suchý)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Netradiční masné výrobky
(Monika Sedláková)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yzwd27/zaverecna_prace.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
(Dominika Tamaši)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7m4nfy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
(Veronika Prudilová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/ub76fd/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v přípravě pokrmů
(Martin Suchý)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Trend používání elektronických cigaret v hotelích a restauracích v České republice
(Patrik Popl)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/l3nn8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Variabilita procesu uzení ve vztahu k druhu mas a masných výrobků
(Radmila Holčíková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//q2vkp7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma