Theses on the same topic (having an identical keyword):
arsenKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Enzymy produkované probiotickou bakterií jako alternativa bezlepkové diety.
(Michaela Šťastná)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xfvuq/ | Biochemie / Analytická biochemie | Theses on a related topic
Bezlepková dieta u nemocných s podvýživou
(Veronika Šimková)2009, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cl77w/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Theses on a related topic
Jakost těstovin z rýžové mouky
(Zuzana Lustigová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h005q9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Sledování vlivu aplikace kukuřičné a rýžové mouky jako náhrady fosforečnanů na technologické vlastnosti masných výrobků
(Petra Polcová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1aexz9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Problematika arzenu v potravinách a potenciální riziko pro osoby dodržující bezlepkovou dietu
(Tomáš Nekula)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/zjdm7/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic
Obsah arsenu v rýži a ve výrobcích z rýže
(Hana Pokorná)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vl62a2// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic