Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
 (Zuzana Nešetřilová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dnw6t/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Rybí gastronomie v Třeboni z pohledu turistického ruchu
 (Karolína Kubišová)

2012, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava

http://theses.cz/id//9ezxwr// | Ekonomika a management / Cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Ryba v české gastronomii
 (Veronika Hradilíková)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/ccq52/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Fish and Fish Farming as a Part of Czech National Identity
 (Tereza Korejtková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/t2ppp/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Ryba v české gastronomii
 (Anna Sinkulová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tefys/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
 (Emil Žižka)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/wh29c/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Česká ryba v kuchyni
 (Kateřina Veselá)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tfot3/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Rybí pokrmy jako součást české národní identity
 (Eliška Steinerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradiční česká gastronomie napříč časem
 (Martina Klouparová)

2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qdti1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Integrace vietnamské komunity do české společnosti za pomoci vietnamské kuchyně
 (Leona Mičková)

2024, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/aolvy/ | Vietnamistika / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)