Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Komparace elektronického marketingu restaurací
 (Zuzana Balušková)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ctfxc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
 (Karolína Worková)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/lfrzm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Molekulární gastronomie
 (Filip Jung)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
 (Madiyar Anapiya)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
 (Lucie Kondelíková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/gt7pu/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace tradičních a novodobých pivních restaurací v Praze
 (Jan Šanda)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12185/vsh_b_a3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Komparace značkových restaurací českých pivovarů
 (Ondřej Hrabě)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13042/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
 (Adam Psota)

2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.

https://is.ambis.cz/th/shnvc/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma

Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
 (Petra Neumanová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/zcg3r/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Tradiční a novodobé pivní restaurace
 (Barbora Hlavatá)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)