Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Komparace elektronického marketingu restaurací
(Zuzana Balušková)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ctfxc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
(Karolína Worková)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/lfrzm/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Molekulární gastronomie
(Filip Jung)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/cfhyi/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace tří českých restaurací oceněných michelinskou hvězdou (Field, Alcron a La Degustation).
(Madiyar Anapiya)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zimme/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
(Lucie Kondelíková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/gt7pu/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace tradičních a novodobých pivních restaurací v Praze
(Jan Šanda)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12185/vsh_b_a3/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace značkových restaurací českých pivovarů
(Ondřej Hrabě)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13042/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
(Adam Psota)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/shnvc/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
(Petra Neumanová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zcg3r/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Tradiční a novodobé pivní restaurace
(Barbora Hlavatá)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma