Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Charakterizace kvasinek podílejících se na kvašení hroznového moštu
(Eva Vontrobová)2019, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xo5ne/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Fermentační schopnost autochtonních kvasinek izolovaných z regionu VOC Modré Hory
(David Klaudy)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j5vpxj// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Kvasinky Brettanomyces bruxelensis v technologii vín
(Matej Mešťánek)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bqzfcz// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Kvasinky a víno
(Petra Palíková)2010, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//1w7m90// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvasinky Brettanomyces bruxelensis v technologii vín
(Hana Cháberová)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qp0npx// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Kvasinky v procesu výroby vína
(Daniela Horká)2016, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//fy1v5y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sledování vlivu použití autochtonní kvasinky při výrobě vína v podmínkách vinařství
(Romana Beníčková)2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//du3m5n// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Víno a změny chemických parametrů během výroby s použitím autochtonní kvasinky
(Lenka Fialová)2014, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//sj7bng// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv autochtonní kvasinky a technologického postupu na chemické parametry vína
(Petra Chmelová)2014, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//tm483a// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma