Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

víno

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Stanovení kofeinu a senzoricky aktivních sloučenin ve výběrové kávě
 (Vojtěch FORMÁNEK)

2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//uopcrq// | Biologie / Experimentální biologie | Theses on a related topic

Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.)
 (Iveta ŠTEFANOVÁ)

2018, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//jc6xo9// | Chemie / Zemědělská chemie | Theses on a related topic

Senzoricky aktivní sloučeniny houževnatce jedlého
 (Iveta ŠTEFANOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//8l8gzw// | Chemie / | Theses on a related topic

Senzoricky aktivní látky v mase českého strakatého skotu
 (Jana Fořtová)

2022, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ulsi2h// | Zemědělská chemie / | Theses on a related topic

Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic