Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vínoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení kofeinu a senzoricky aktivních sloučenin ve výběrové kávě
(Vojtěch FORMÁNEK)2020, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//uopcrq// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
(Lukáš Snopek)2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.)
(Iveta ŠTEFANOVÁ)2018, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//jc6xo9// | Chemie / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma
Senzoricky aktivní sloučeniny houževnatce jedlého
(Iveta ŠTEFANOVÁ)2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//8l8gzw// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Senzoricky aktivní látky v mase českého strakatého skotu
(Jana Fořtová)2022, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ulsi2h// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma
Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
(Lukáš Snopek)2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma