Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Podnikání v oboru street-food festivalů
 (Tom Kunay)

2018, Bakalářská práce, NEWTON College a.s. / NEWTON College a.s.

http://theses.cz/id//nxni6q// | Ekonomika a management / Management se zaměřením na psychologii | Práce na příbuzné téma

Kreativita odborného výcviku v oboru gastronomie
 (Kamil ŠČERBA)

2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//g8uack// | Studium v oblasti pedagogických věd / Studium v oblasti pedagogických věd se zaměřením na přípravu učitelů OP, PV a OV na SŠ | Práce na příbuzné téma

Food Truck - bistro na čtyřech kolech
 (Petr Marek)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14668/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
 (Jan Foldyna)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/sqvbj/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
 (Iveta MAŠKOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
 (Emil Žižka)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/wh29c/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Rybí pokrmy jako součást české národní identity
 (Eliška Steinerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí
 (Jiří Havlín)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10397/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení rybích výrobků a pokrmů pro celodenní stravu
 (Barbora Pohořelá)

2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//hvxl1n// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Aktuální trendy v letecké dopravě.
 (Tereza Lešetická)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/n5tj8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)