Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Podnikání v oboru street-food festivalů
(Tom Kunay)2018, Bakalářská práce, NEWTON College a.s. / NEWTON College a.s.
• http://theses.cz/id//nxni6q// | Ekonomika a management / Management se zaměřením na psychologii | Práce na příbuzné téma
Kreativita odborného výcviku v oboru gastronomie
(Kamil ŠČERBA)2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//g8uack// | Studium v oblasti pedagogických věd / Studium v oblasti pedagogických věd se zaměřením na přípravu učitelů OP, PV a OV na SŠ | Práce na příbuzné téma
Food Truck - bistro na čtyřech kolech
(Petr Marek)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14668/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
(Jan Foldyna)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/sqvbj/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
(Iveta MAŠKOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//3s0w92// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Possibilities of Wine and Fish Dishes Pairing
(Emil Žižka)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/wh29c/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Rybí pokrmy jako součást české národní identity
(Eliška Steinerová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí
(Jiří Havlín)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10397/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnocení rybích výrobků a pokrmů pro celodenní stravu
(Barbora Pohořelá)2022, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//hvxl1n// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Aktuální trendy v letecké dopravě.
(Tereza Lešetická)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/n5tj8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma