Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
stredomorská stravaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Středomořská strava z pohledu nutriční terapie
(Anna Manolopoulou)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vyhop/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
A Dieta Mediterrânica como parte da cultura portuguesa
(Barbora Velichová)2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sp0wh/ | Filologie / Portugalský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
The Depiction of Cultural Identity and Cultural Assimilation in Gish Jen's Mona in the Promised Land
(Aneta Hornychová)2024, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//zh99tl// | Anglický jazyk / Anglický jazyk pro odbornou praxi | Práce na příbuzné téma
The Effects of Migration on Social and Cultural Identity in NW and Things Are Good Now
(Ghida Aswad)2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dfp53/ | Filologie / Anglický jazyk a literatura (angl.) | Práce na příbuzné téma
Language and Cultural Identity in the United States: The Case of the Hispanic / Latino Minority Since 1980
(Barbora Orlická)2015, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sdnnd/ | Filologie / Anglický jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
European Cultural Identity in Light of Brexit: A Comparison between Liverpool 2008 European Capital of Culture and Hull 2017 UK City of Culture
(Isabel SANCHEZ RODRIGUEZ)2019, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//ynuhsz// | Humanities / Euroculture | Práce na příbuzné téma
Alternatívna gastronómia
(Claudia Žitňáková)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/iwkn6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS
(Anna Tejbusová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12482/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS
(Anna Tejbusová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12482/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Biopotraviny - trend v gastronomii jako běžná součást životního stylu LOHAS
(Adéla Šímová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12619/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma