Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
historie české kuchyněKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech ukrajinské a české kuchyně
(Vendula Hrubá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/csa5v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Specifika ukrajinské gastronomie
(Taisiia Bondarenko)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/gpvd18/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Vliv ukrajinské kuchyně na Volyňské Čechy
(Alena Zutisová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/anydg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Singer’s Gimpel the fool & Dostoevsky’s Prince Myshkin: Tracing the figure of the holy fool in Jewish American and Russian literary traditions
(Dušan Mencl)2016, Bakalářská práce, AKCENT College
• http://is.akcentcollege.cz/th/4499/ac_b/ | Specializace v pedagogice / Angličtina jako cizí jazyk | Práce na příbuzné téma
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech ukrajinské a české kuchyně
(Vendula Hrubá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/csa5v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
(Aidai Kamchybek Kyzy)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/t6c6i/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně
(Lianna Belousova)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/w9iqm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech thajské a české kuchyně
(Aneta Frydrychová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jkr51/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně
(Tra My Nguyen Thi Huong)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech ukrajinské a české kuchyně
(Vendula Hrubá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/csa5v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma