Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

historie české kuchyně

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech ukrajinské a české kuchyně
 (Vendula Hrubá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/csa5v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Specifika ukrajinské gastronomie
 (Taisiia Bondarenko)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/gpvd18/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma

Vliv ukrajinské kuchyně na Volyňské Čechy
 (Alena Zutisová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/anydg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech ukrajinské a české kuchyně
 (Vendula Hrubá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/csa5v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
 (Aidai Kamchybek Kyzy)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/t6c6i/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně
 (Tra My Nguyen Thi Huong)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11903/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně
 (Lianna Belousova)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/w9iqm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech thajské a české kuchyně
 (Aneta Frydrychová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jkr51/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech ukrajinské a české kuchyně
 (Vendula Hrubá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/csa5v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)