Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech ukrajinské a české kuchyně
(Vendula Hrubá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/csa5v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Historicko-etymologická analýza české a ukrajinské kuchyně
(Michal Hagara)2015, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ikctc/ | Filologie / Ukrajinský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Vliv ukrajinské kuchyně na Volyňské Čechy
(Alena Zutisová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/anydg/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Do kuchyně nebo do kanceláře? Mediální obraz ženy v ukrajinském lifestylovém časopise Pink v roce 2019
(Anastasiia Surai)2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j7yqg/ | Filologie / Ukrajinská studia | Práce na příbuzné téma
Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
(Iuliana Zashikhina)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/hg8yw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Kuchařka inspirovaná kavkazskou kuchyní
(Irina Khachaturova)2020, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e0h86e// | Výtvarná umění / Multimédia a design - Grafický design | Práce na příbuzné téma
Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
(Iuliana Zashikhina)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/hg8yw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
(Iuliana Zashikhina)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/hg8yw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomie Ruska a bývalého SSSR v Praze
(Iuliana Zashikhina)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/hg8yw/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nazvanija bljud russkoj nacionalnoj kuchni i ih češskych ekvivalentov: sopostavitelnyj aspekt
(Lesia Tarasovych)2014, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fui2a/ | Filologie / Ruština se zaměřením na oblast firemní praxe, služeb a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma