Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
(Maija-Leeza Lidmila)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Segment LOHAS a nabídka regionálních gastronomických produktů Karlovarského kraje se zaměřením na farmářské trhy
(Martina Borýsková)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/gwmlz/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Národní gastronomické produkty, suroviny a s nimi spojené eventy
(Markéta Parmová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/46014 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
ROZŠÍRENIE PRODUKTU VYBRANÉHO GASTRONOMICKÉHO ZARIADENIA
(Barbora Bobulová)2020, Bakalářská práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//d3l31m// | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
(Magdaléna Veselá)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/l2uuv/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Benešov; obce a města od L-S)
(Edita Pokorná)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13124/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Kladno:obce a města od B-J)
(David Moder)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12783/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Komparace rozsahu poskytovaných služeb ve vybraných gastronomických provozovnách
(Petra Neumanová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/zcg3r/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Kolín: obce a města od B-J)
(Jan Mastný)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12701/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji
(Jan Bednář)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10975/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma