Theses on the same topic (having an identical keyword):

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 15 theses)
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
 (Markéta Šimonová)

2019, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//npoil1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Theses on a related topic

RAW food - živá strava
 (Michaela Kikalová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cogu1j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Hodnocení obsahu mastných kyselin v "raw food" produktech
 (Anna Kollertová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//po3y09// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Údržnost "raw" potravin
 (Pavla Bočková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Možnosti využití raw stravy v gastronomii
 (Magdaléna Zvonková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wb1gip// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 15 theses)