Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vlivy působící na celkovou jakost výsekového masa a odchylky jakosti
(Adéla Kolísková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8tbt4d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
(Simona Welszarová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2tu33b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
(Andrea Hercová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
(Tereza Martincová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Receptury a současná jakost masných výrobků
(Tereza Bočková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5t98ln// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na jakost masa.
(Michaela Trojanová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uj3baq// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
(Kateřina Kadlecová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//66v267// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
(Jana Reitšpiesová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//e6pgha// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici
(Eliška Hrabová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgrbyd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma