Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici
 (Eliška Hrabová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mgrbyd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
 (Anna Bartošíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiální kontaminace a její změny v průběhu skladování baleného výsekového masa
 (Kateřina Cholastová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//omfch1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrobiální kontaminace baleného masa
 (Kateřina Cholastová)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kz4kbw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
 (Iva Heinereichová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jcxwto// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Monitorování čerstvosti drůbežího masa pomocí experimentálního zařízení
 (Monika Starostková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//98e2oj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa
 (Tereza DISTLOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9qkxcp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
 (Anna Bartošíková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití metody Sous vide pro přípravu masa
 (Dominika Tamaši)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7m4nfy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
 (Barbora Bartuňková)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cc39lv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)