Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Indikátor čerstvosti masa pro uchování masa v lednici
(Eliška Hrabová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgrbyd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace a její změny v průběhu skladování baleného výsekového masa
(Kateřina Cholastová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//omfch1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace baleného masa
(Kateřina Cholastová)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kz4kbw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
(Iva Heinereichová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jcxwto// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Monitorování čerstvosti drůbežího masa pomocí experimentálního zařízení
(Monika Starostková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//98e2oj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Hodnocení chemických ukazatelů mletého masa
(Tereza DISTLOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9qkxcp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
(Anna Bartošíková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z8dfkd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
(Dominika Tamaši)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7m4nfy// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
(Barbora Bartuňková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cc39lv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma