Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

maso

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 12 theses)
Potassium chloride production process - solid phase modelling and optimization via AspenPlus simulation software
 (Dhruba Jyoti Deb)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//c7ez6a// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic

Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
 (Polina Zinoveva)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Theses on a related topic

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
 (Themis Stylianou)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic

Composition of venison and game meat for its processability to meat products
 (Pavlína Pěstová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x3a465// | Zemědělství tropů a subtropů / | Theses on a related topic

The Effect of Oregano Essential Oil on Microbial Load, Drying Kinetics and Sensory Atributes of Dried Meat
 (Helga Johana Hernandez Hernandez)

2016, Disertační práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m0lepv// | Zemědělská specializace / Sustainable Rural Development in TS | Theses on a related topic

Use of tea extracts in the production of meat products
 (Aliaksandra Kharoshka)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//yylje3// | Chemistry and Technology / | Theses on a related topic

Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
 (Julie Remencová)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8hf7ax// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Používaní soli v masné výrobě a její vliv na výrobu masa a masných výrobků
 (Anna Cihlářová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1hyiyz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Dusitany a dusičnany ve stravě - jejich negativa a pozitiva
 (Veronika Hlobilová)

2013, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qhh7z/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Theses on a related topic

Obsah dusitanů a dusičnanů ve vybraných potravinách a jejich předpokládaný denní příjem v naší populaci
 (Martina BÁRTOVÁ)

2014, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//usiy7u// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 12 theses)