Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Etické problémy príjazdového cestovného ruchu v oblasti gastronómie s prihliadnutím ku kultúrnym odlišnostiam klientov
 (Diana Pôbišová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15342/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Inovace služeb v hotelnictví a gastronomii
 (Michal Prokop)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/9076/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Ponuka a kvalita poskytovaných gastronomických služieb
 (Lucia Medveďová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14904/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využitie nových gastronomických trendov v reštauračnom menu
 (Klára Lukůvková)

2021, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/jh2kp/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Význam prepitného v gastronómií
 (Lucia Gažová)

2024, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/ywnue/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Carving v gastronomii
 (Patrik Grech)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13078/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)