Theses on the same topic (having an identical keyword):
EidamKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Studium technologie výroby vín typu "ryšák"
(Martin Štefanov)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9qg2kh// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Theses on a related topic
Výroba sýrů typu pasta filata z různých druhů mléka
(Kateřina Slintáková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtpjuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
(Lucie TOMŠÍKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ptbdjw// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
(Iveta Daňková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv typu zrajícího obalu na změny vybraných ukazatelů přírodního sýra holandského typu
(Martina Špunarová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sy8pcn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
(Kateřina Soukupová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Hmotnostní ztráty sýrů holandského typu během zrání
(Martina ŠPUNAROVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d39kyq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
(Lucie TOMŠÍKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ptbdjw// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Vady sýrů
(Klára Tobolková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yzuzic// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vady sýrů a možné příčiny jejich vzniku
(Marek Mazal)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//m3vsff// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic