Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
EidamKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vývoj nového typu nápoje na bázi sladké syrovátky
(Daniel Bernt)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rgu1uf// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Porovnanie prípravkov z vybraných druhov dreva nahrádzajúcich sudy typu barrique
(Rudolf Poništiak)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4hy6oy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Výroba smetanových krémů typu mascarpone
(Eva Janošíková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//eqyz4k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výroba sýrů typu pasta filata z různých druhů mléka
(Kateřina Slintáková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qtpjuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Studium technologie výroby vín typu "ryšák"
(Martin Štefanov)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9qg2kh// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
(Lucie TOMŠÍKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ptbdjw// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
(Iveta Daňková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv typu zrajícího obalu na změny vybraných ukazatelů přírodního sýra holandského typu
(Martina Špunarová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sy8pcn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
(Kateřina Soukupová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hmotnostní ztráty sýrů holandského typu během zrání
(Martina ŠPUNAROVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d39kyq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma