Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Eidam

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 32 prací)
Vývoj nového typu nápoje na bázi sladké syrovátky
 (Daniel Bernt)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rgu1uf// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Porovnanie prípravkov z vybraných druhov dreva nahrádzajúcich sudy typu barrique
 (Rudolf Poništiak)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4hy6oy// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Výroba smetanových krémů typu mascarpone
 (Eva Janošíková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//eqyz4k// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba sýrů typu pasta filata z různých druhů mléka
 (Kateřina Slintáková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qtpjuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Studium technologie výroby vín typu "ryšák"
 (Martin Štefanov)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9qg2kh// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
 (Lucie TOMŠÍKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ptbdjw// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Iveta Daňková)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv typu zrajícího obalu na změny vybraných ukazatelů přírodního sýra holandského typu
 (Martina Špunarová)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sy8pcn// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu NaCl v sýrech holandského typu na dekarboxylázovou aktivitu vybraných mikroorganizmů
 (Kateřina Soukupová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0afv2f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hmotnostní ztráty sýrů holandského typu během zrání
 (Martina ŠPUNAROVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d39kyq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 32 prací)