Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

inaktivace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití ultrafialového a ionizujícího záření k ošetření potravin
 (Lucie Králová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB – Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/147077 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Technická bezpečnost osob a majetku | Práce na příbuzné téma

Změny stability potravin vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
 (Petra Škvorová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//w36og1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Nové směry netermálního ošetření potravin - bakteriofágy
 (Petr Musila)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//tb0mgu// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
 (Anna Köppelová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
 (Gabriela Tomášková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optimalizace tepelného ošetření při výrobě potravin
 (Barbora Černá)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//v8n2ge// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost potravin ošetřených mikrovlnným zářením
 (Kateřina Jírová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hv5zsd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
 (Gabriela Tomášková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y9zeqg/zaverecna_prace.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Rychlé metody pro stanovení údržnosti potravin
 (Pavel Sedláček)

2013, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//24gskt/SedlacekP_Rychle_metody_LC_2013.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma