Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
inaktivaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití ultrafialového a ionizujícího záření k ošetření potravin
(Lucie Králová)2022, Bakalářská práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/147077 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Technická bezpečnost osob a majetku | Práce na příbuzné téma
Změny stability potravin vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
(Petra Škvorová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w36og1// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Nové směry netermálního ošetření potravin - bakteriofágy
(Petr Musila)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tb0mgu// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
(Anna Köppelová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//57868b// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
(Gabriela Tomášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace tepelného ošetření při výrobě potravin
(Barbora Černá)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//v8n2ge// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost potravin ošetřených mikrovlnným zářením
(Kateřina Jírová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hv5zsd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
(Gabriela Tomášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y9zeqg/zaverecna_prace.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Rychlé metody pro stanovení údržnosti potravin
(Pavel Sedláček)2013, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//24gskt/SedlacekP_Rychle_metody_LC_2013.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma