Theses on the same topic (having an identical keyword):
těstovinyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Nutriční a senzorická jakost obilninových kaší pro kojence a batolata
(Anna Němcová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//w22z2n// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Senzorická jakost komerčních výrobků na redukci hmotnosti
(Valeriya Bondareva)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//bm0ahf// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Senzorická přijatelnost jogurtů s přídavkem vedlejších produktů potravinářského a zemědělského sektoru
(Michaela Plutová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//trk50p// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic