Theses on the same topic (having an identical keyword):
čokoládaKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Reologické vlastnosti majonézy
(Veronika Voborná)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yv8nil// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv teploty na tokové chování čokolády
(Václav Bureš)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mfpure// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Vliv teploty na tokové chování čokolády
(Václav Bureš)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mfpure/zaverecna_prace.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic