Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

čokoláda

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Reologické vlastnosti majonézy
 (Veronika Voborná)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yv8nil// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv teploty na tokové chování čokolády
 (Václav Bureš)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mfpure// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic

Vliv teploty na tokové chování čokolády
 (Václav Bureš)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mfpure/zaverecna_prace.pdf/ | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic