Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

mléko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Čisté mlékařské kultury a jejich využití v potravinářství.
 (Iveta Urbanová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//3rhz78// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu tuku na proteolytickou aktivitu čistých mlékařských kultur během zrání sýrů
 (Nikola Křišťálová)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zjzcui// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití ochranných kultur při výrobě mléčných výrobků
 (Anna Plachká)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w2f4ff// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a aplikace zákysových kultur v mlékárenství.
 (Antonín VONDRÁK)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//soam7j// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma