Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidační kapacita

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antioxidační kapacita absintů
 (Hana Dočekalová)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9q4wei// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
 (Kateřina Veselá)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//e9iwa9// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita instantních čajů
 (Štěpán Hainiš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita ovocných šťáv a čerstvých šťáv z ovoce
 (Aneta Zemánková)

2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ke9ecr// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita hroznového vína
 (Eva KÝVALOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zaxfwu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita hroznového vína
 (Eva KÝVALOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vpqpcx// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita naklíčených semen zrnin
 (Iva MOJŽÍŠOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9r4546// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Tokoferoly a jejich funkce v antioxidačním systému rostlin
 (Jakub Tomšej)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w5f6q/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Analýza mastných kyselin a tokoferolů v olejích pomocí GC-MS
 (Michaela Kamenická)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//0qm5dq// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přidání mrkve do výživy cvrčka banánového (Gryllus assimilis) na obsah karotenoidů a tokoferolů
 (Terezie Mačková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5eupd1// | Veřejná správa v zemědělství a krajině / | Práce na příbuzné téma