Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
krájené chlazené ovoceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Behaviour of Agricultural Products in High Hydrostatic Pressure Regimes
(Olaosebikan Layi Akangbe)2019, Disertační práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//itfbeb// | Zemědělské inženýrství / Engineering of Agricultural Technological Systems | Práce na příbuzné téma
Edible flowers of Southeast Asia and their possible methods of processing
(Martin Richter)2022, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lcz4kn// | International Cooperation in Agricultural and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
The effect of processing and preparation on the caffeine content in coffee and tea
(Erika Tadevosjanová)2024, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//dyug0t// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
(Adéla Samiecová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie snídaňových směsí a lyofilizovaného ovoce
(Ria Collinsová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//172fdg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
(Adéla Samiecová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
(Adéla Samiecová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4ku59f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Prodloužení doby úchovy vybraných čerstvých šťáv pomocí rostlinných silic
(Tereza Gonová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//syjapf// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingového mixu společnosti na trhu čerstvých šťáv
(Věra Jenáčková)2022, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/146536 | Marketing / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Stanovení biologicky aktivních látek v čerstvých ovocných šťávách
(Gabriela Františová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yxxqad// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma