Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
legislatvaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vlivy působící na celkovou jakost výsekového masa a odchylky jakosti
(Adéla Kolísková)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8tbt4d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní charakteristiky hovězího výsekového masa a jeho kulinární upotřebení
(Klaudie Karafiátová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jk24rr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní charakteristiky hovězího výsekového masa a jeho kulinární upotřebení
(Klaudie Karafiátová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jk24rr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování jakosti hovězího masa během zrání
(Monika Kavanová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bkejxk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zrání hovězího masa
(Jana Slezáková)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mqny01// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma