Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

legislatva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vlivy působící na celkovou jakost výsekového masa a odchylky jakosti
 (Adéla Kolísková)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8tbt4d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní charakteristiky hovězího výsekového masa a jeho kulinární upotřebení
 (Klaudie Karafiátová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jk24rr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Jakostní charakteristiky hovězího výsekového masa a jeho kulinární upotřebení
 (Klaudie Karafiátová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jk24rr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování jakosti hovězího masa během zrání
 (Monika Kavanová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bkejxk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Zrání hovězího masa
 (Jana Slezáková)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mqny01// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma