Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chovKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Effects of semi-permeable bag ageing on the physiochemical and sensory quality of common eland meat
(Tumelo Moyo)2022, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wzweqi// | Wildlife and Livestock Production, Management and Conservation / | Práce na příbuzné téma
Composition of venison and game meat for its processability to meat products
(Pavlína Pěstová)2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x3a465// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma
Monitoring of volatile substances in the meat
(Many Eath)2017, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//uxgf12// | Tropické zemědělství / Animal and Food Sciences in Tropics and Subtropics | Práce na příbuzné téma
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Vietnam.
(Thanh Nga Luu)2017, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h151xv// | Tropické zemědělství / Trvale udržitelný rozvoj tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Možnosti zpracování masa ryb pro regionální výrobce a technologické vyhodnocení takového masného výrobku
(Kristýna Klimšová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vrozc1// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Aktuální problematika řízení produkce, zpracování masa a jeho uvádění na trh regionálním výrobcem
(Aneta Lhotská)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sd0w8z// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
(Irena Lukeštíková)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vvnsvs// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma
Aktuální problematika zpracování masa a uvádění na trh masných výrobků v různých režimech prodeje
(Petra Vaňková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ikh37t// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zpracování masa ve středověkém a raně novověkém městě z pohledu archeozoologie
(Martin SLOVÁK)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qwg9s2// | Archeologie / | Práce na příbuzné téma
Aktuální problematika zpracování drůbežího masa do masných výrobků
(Jakub Formánek)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qntnwv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma