Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Produkce biomasy ječmene setého v závislosti na parametrech kořenového systému
(Martin Foltýn)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//agz38v// | Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství | Práce na příbuzné téma
Produkční a kvalitativní parametry ovsa z ekologického a konvenčního způsobu pěstování
(Hana Marková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2xhpo3// | Ekologické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Porovnání výnosových a kvalitativních parametrů pšenice ozimé a jarní odrůd vybraných pro projekt Ecobreed
(Kristýna Dědová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//pb5o0y// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma
Vliv tlaku procesní kapaliny a přídavku na rozměrové a kvalitativní parametry vystružené díry ve vazbě na opotřebení nástroje
(Jana ČIPEROVÁ)2018, Diplomová práce, Fakulta strojní / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//6k7ahu// | Strojní inženýrství / Strojírenská technologie - technologie obrábění | Práce na příbuzné téma
Kultivace a selekce genotypů léčebného konopí (Cannabis sativa L.) na základě kvantitativních a kvalitativních parametrů
(Leona Beránková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4qmde0// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Studium vlivu podnožových odrůd na kvantitativní a kvalitativní parametry během zrání hroznů
(Jiří Těthal)2019, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wn85x0// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
(Sára Karpsteinová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různých úrovní výživy dusíkem na fyziologické, kvantitativní a kvalitativní parametry nového genotypu chmele (Humulus lupulus L.) pro nízkou konstrukci
(Pavel Donner)2020, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lhxmby// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma
Vliv výše výsevku na kvantitativní a kvalitativní parametry zrna ozimého ječmene
(Lenka Chvalová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jgaeod// | Rostlinná produkce / | Práce na příbuzné téma
Vliv selenu v dietě nosnic na kvantitativní a kvalitativní parametry snášky
(Tomáš Šiplák)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9qdgv5// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma