Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Bakterie mléčného kvašení v potravinářském průmyslu.
 (Michaela Jurčáková)

2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ui70t/ | Specializace v pedagogice / Pedagogické asistentství přírodopisu pro základní školy Pedagogické asistentství chemie pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Evaluation of forage grass quality, fermentation process and silage safety on different Dactylis glomerata L. varieties
 (Jhonny Edison Alba Mejía)

2017, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//f1bhxd// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma

Izolace bakterií mléčného kvašení a stanovení jejich fermentačních vlastností
 (Anastázie Paclová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//isdm23// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Bakterie v procesu výroby vína
 (Petra Frolková)

2008, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cewr3/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Průmyslové využití mléčných bakterií
 (Věra Kotrsová)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xymmh/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků
 (Radka NEDOPILOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fv6s3j// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sledování dynamiky prokysávání mléka vybranými mlékařskými kulturami
 (Pavel KRAMPL)

2008, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//q68e9t// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
 (Aneta Náplavová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
 (Aneta Náplavová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yoszj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kozí mléko a jeho využití
 (Martin Novotný)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ppfkmb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)