Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
mikrobiologieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu)
(Anežka Skarková)2017, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wrjj6/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Údržnost "raw" potravin
(Pavla Bočková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//x7yiiy// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologické parametry výroby, skladování a distribuce raw potravin
(Jaroslav Vávra)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s7ckj9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Rozbor možností outsourcinguskladování v podniku
(Aneta JABORNÍKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//128mmv// | Ekonomika a management / Logistika a management | Práce na příbuzné téma
Rozbor typových řešení manipulačních skladů kulatiny pro výrobu 10 - 20 tis. m3/rok
(Jiří Rakušan)2011, Bakalářská práce, Fakulta lesnická a dřevařská / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//or79hg// | Dřevařství / | Práce na příbuzné téma