Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
CIELABKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku glutamanu sodného na senzorické vlastnosti tepelně opracovaných masných výrobků
(Jarmila Hýžová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mgmpow// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
(Charanpreet Kaur)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád
(Nikola Neuwirthová)2023, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB – Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/149708 | Marketing a obchod / | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza potravin
(Lucie KAŇOKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d8sk26// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorická analýza pro vyhodnocení pachu z potištěného offsetového materiálu
(Tereza Prudká)2012, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3zpqtq// | Polygrafie / | Práce na příbuzné téma
Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii
(Anna Cimbaľáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
(Kamila Řehůřková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cqywzi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma