Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
(Julie Remencová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8hf7ax// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
(Anna Charišyna)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/so07q/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv kvality vstupní suroviny na kvalitu a ekonomiku finální výroby sazí
(Petra Marečková)2014, Diplomová práce, Fakulta metalurgie a materiálového inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/104357 | Procesní inženýrství / Chemické inženýrství | Práce na příbuzné téma
Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
(Simona Welszarová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2tu33b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
(Zuzana Bytešníková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bdyu5n// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma