Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Volné radikály, oxidační stres - riziko civilizačních nemocí a rutinní laboratorní diagnostika
(Jiří Skalický)2008, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mrxx3h// | Analytická chemie / | Theses on a related topic
Oxidativní stres a tkáňová poškození
(Pavel Šimara)2006, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tnt2b/ | Biologie / Obecná biologie | Theses on a related topic
Potraviny bohaté na antioxidanty
(Erika Zárubová)2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ijz2yp// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic
Přirozené antioxidanty v potravinách jako prevence oxidativního stresu v organismu
(Natálie Kaserová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ogswvt// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Antioxidanty v potravinách a možnosti aplikace antioxidantů ve výživě
(Martina DUBNOVÁ)2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//kbn9gm// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Theses on a related topic
Významné antioxidanty a antioxidační aktivita ve vybraných druzích obilovin
(Martin Liška)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9tlbwg// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Fyziologické účinky antioxidantů přítomných v potravinách
(Kateřina Ordeltová)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/squ63/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic
Významné antioxidanty a antioxidační aktivita v různě zbarvených hlízách odrůd brambor
(Sebastian Holaza)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//111rgl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Antioxidanty v potravinářském průmyslu
(Monika Tomková)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hot2oa// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic