Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity
(Tereza HONYSZOVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1n0dcz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
(Jakub Svoboda)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Využití antioxidační aktivity rostlin čeledi hluchavkovitých v potravinách a výživě
(Diana Chrpová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//87pepe// | Zahradnictví / | Theses on a related topic
Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy
(David Semotam)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//svlk4k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii
(David Semotam)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z0kbc8// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy
(David Semotam)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//svlk4k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii
(David Semotam)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//z0kbc8// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic
Vliv skladování na antioxidační vlastnosti ovoce a zeleniny
(Josef OSIČKA)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0w07kt// | Chemie a technologie materiálů / Řízení technologických rizik | Theses on a related topic
Vliv skladování na mikroflóru sušeného ovoce
(Jaroslav KOVÁŘ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ylx51v// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Charakteristika a analýza vybraného tropického ovoce
(Monika Toušková)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//idb4q0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic