Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy
 (David Semotam)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//svlk4k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii
 (David Semotam)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//z0kbc8// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Tropické ovoce ve výživě člověka
 (Lucie NĚMEČKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vxrqy1// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
 (Karla Lukaszczyková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nwyfk2// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy
 (David Semotam)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//svlk4k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)