Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity
 (Tereza HONYSZOVÁ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//1n0dcz// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
 (Jakub Svoboda)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Využití antioxidační aktivity rostlin čeledi hluchavkovitých v potravinách a výživě
 (Diana Chrpová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//87pepe// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy
 (David Semotam)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//svlk4k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii
 (David Semotam)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//z0kbc8// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Hodnocení a změny ovocných salátů z tropického a subtropického ovoce v průběhu úchovy
 (David Semotam)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//svlk4k// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Subtropické a tropické ovoce a jeho použití v gastronomii
 (David Semotam)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//z0kbc8// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vliv skladování na antioxidační vlastnosti ovoce a zeleniny
 (Josef OSIČKA)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0w07kt// | Chemie a technologie materiálů / Řízení technologických rizik | Práce na příbuzné téma

Vliv skladování na mikroflóru sušeného ovoce
 (Jaroslav KOVÁŘ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ylx51v// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a analýza vybraného tropického ovoce
 (Monika Toušková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//idb4q0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)