Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
HACCPKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
(Kristýna Kosková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//92tblv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných biologicky významných prvků v produktech ze skořápkových plodů
(Lucie Bajerová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//rvmyn2// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza obsahu ortuti v jedlých hubách
(Klaudia Dudášová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//xv41e5// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu
(Klára Gregorová)2015, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//je3dxp// | Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných jakostních parametrů mléka u dvou plemen skotu v průběhu roku
(Hana Životská)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w3eb6k// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza vybraných potravin metodou NIR
(Tereza Bočková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y0bwpx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza hygienické úrovně produkce masa
(Veronika Klíčová)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j6zikq// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
(Věra Šmídová)2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
(Michaela JEČMENOVÁ)2009, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//r5bkh3// | Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
(Lenka Kabátová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//csjbjo// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma