Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

HACCP

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
 (Kristýna Kosková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//92tblv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných biologicky významných prvků v produktech ze skořápkových plodů
 (Lucie Bajerová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rvmyn2// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza obsahu ortuti v jedlých hubách
 (Klaudia Dudášová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//xv41e5// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu
 (Klára Gregorová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//je3dxp// | Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných potravin metodou NIR
 (Tereza Bočková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y0bwpx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných jakostních parametrů mléka u dvou plemen skotu v průběhu roku
 (Hana Životská)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//w3eb6k// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Potravinová aditiva rostlinného původu: analýza tradičního a konvenčního využití
 (Kristýna Steiningerová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nszjdc// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Analýza hygienické úrovně produkce masa
 (Veronika Klíčová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j6zikq// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
 (Věra Šmídová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uf11hc// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma

Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
 (Michaela Podlešáková)

2020, Diplomová práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/ilbue/ | Dopravní technologie a spoje / Logistické technologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)