Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Kapalinová chromatografie v analýze N-monosubstituovaných derivátů piperazinu
(Miloš Macinský)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hnh9n/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Srovnání laboratorních vyšetřovacích metod vysokoúčinné kapalinové chromatografie a kapalinové chromatografie s hmotnostní spektrometrií pro stanovení cytostatik při léčbě pacientů s myeloidní leukémií
(Naďa Valošková)2019, Diplomová práce, Fakulta elektrotechniky a informatiky / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/138746 | Elektrotechnika / Biomedicínské inženýrství | Práce na příbuzné téma
Separace krátkých oligonukleotidů ve vybraných módech vysokoúčinné kapalinové chromatografie
(Jan Fiala)2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jn20j/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu vitaminu C v zelenině dodávané do školní jídelny v průběhu roku
(Viktor Valenta)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//b732s6// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma
Hodnocení obsahu vitaminu C v ovoci a zelenině a výrobcích z nich
(Tereza Kabelková)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8yyisp// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitamínu C v čerstvém ovoci a zelenině
(Barbora Šišmová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k1zgjr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání obsahu vitaminu C a dusičnanů v zelenině z farmářských trhů a supermarketu
(Tereza Dupalová)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//5l8feo// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Obsah vitaminu C v ovocných šťávách a pyré
(Markéta Kubecová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sutzu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv tepelné úpravy na obsah vitamínů C v zelenině
(Denisa Tocháčková)2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mb6c8e// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Práce na příbuzné téma
Stanovení vitamínu C v čerstvé a zpracované zelenině
(Marek Pytlík)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//gq4e4q// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma