Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 15 prací)
Kapalinová chromatografie v analýze N-monosubstituovaných derivátů piperazinu
 (Miloš Macinský)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hnh9n/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Separace krátkých oligonukleotidů ve vybraných módech vysokoúčinné kapalinové chromatografie
 (Jan Fiala)

2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/jn20j/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu vitaminu C v zelenině dodávané do školní jídelny v průběhu roku
 (Viktor Valenta)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//b732s6// | Rozvoj venkova a zemědělství / Rozvoj venkovského prostoru | Práce na příbuzné téma

Hodnocení obsahu vitaminu C v ovoci a zelenině a výrobcích z nich
 (Tereza Kabelková)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//8yyisp// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitamínu C v čerstvém ovoci a zelenině
 (Barbora Šišmová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k1zgjr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání obsahu vitaminu C a dusičnanů v zelenině z farmářských trhů a supermarketu
 (Tereza Dupalová)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5l8feo// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Obsah vitaminu C v ovocných šťávách a pyré
 (Markéta Kubecová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sutzu3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv tepelné úpravy na obsah vitamínů C v zelenině
 (Denisa Tocháčková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//mb6c8e// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Práce na příbuzné téma

Stanovení vitamínu C v čerstvé a zpracované zelenině
 (Marek Pytlík)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//gq4e4q// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 15 prací)