Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vejceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
(Wendy Číhalová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
(Roman Šebela)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky
(Karolina Jiříčková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qm76my// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv homogenizačního procesu a přídavku fycocoloidů na reologické vlastnosti mléčných nápojů.
(Lucie Cmajdálková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7sxnsh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
(Roman Šebela)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
(Martin Doležal)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka
(Veronika Písaříková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//emmohm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti tekutých vaječných hmot při pasteračních teplotách
(Hana Krišová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6b1p6f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti nátěrových hmot používaných v automobilovém průmyslu
(Patrik Lenoch)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//dcf3hb// | Chemie a technologie materiálů / Organické povlaky a nátěrové hmoty | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti tavených syrov
(Michaela Kardošová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hfttl9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma