Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vejce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Vliv postupného přidávání vody na reologické vlastnosti tavených sýrů
 (Wendy Číhalová)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//d4hkru// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv různých konopných produktů na reologické vlastnosti a těstárenskou kvalitu pšeničné mouky
 (Karolina Jiříčková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//qm76my// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
 (Roman Šebela)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti tavených sýrů v průběhu chlazení
 (Barbora Kozubíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r6azy9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
 (Roman Šebela)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
 (Martin Doležal)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka
 (Veronika Písaříková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//emmohm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti tekutých vaječných hmot při pasteračních teplotách
 (Hana Krišová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6b1p6f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti nátěrových hmot používaných v automobilovém průmyslu
 (Patrik Lenoch)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//dcf3hb// | Chemie a technologie materiálů / Organické povlaky a nátěrové hmoty | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti tavených syrov
 (Michaela Kardošová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hfttl9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)