Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
vejceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Reologické vlastnosti a stabilita kosmetických emulzí
(Petra Škramlíková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//pqnr8h// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
(Nela Švajdová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9pdhq7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vybrané reologické vlastnosti suspenzí a těst ze speciálních celozrnných mouk
(Eliška Petríková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//40wpsi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti těst z vybraných typů pšeničných mouk
(Zdislava Kučerová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6gco7p// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
(Kristýna Vinklárková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
(Roman Šebela)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
(Martin Doležal)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka
(Veronika Písaříková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//emmohm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti tekutých vaječných hmot při pasteračních teplotách
(Hana Krišová)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6b1p6f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Reologické vlastnosti nátěrových hmot používaných v automobilovém průmyslu
(Patrik Lenoch)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//dcf3hb// | Chemie a technologie materiálů / Organické povlaky a nátěrové hmoty | Práce na příbuzné téma