Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

vejce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)
Reologické vlastnosti a stabilita kosmetických emulzí
 (Petra Škramlíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pqnr8h// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
 (Nela Švajdová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9pdhq7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané reologické vlastnosti suspenzí a těst ze speciálních celozrnných mouk
 (Eliška Petríková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//40wpsi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti těst z vybraných typů pšeničných mouk
 (Zdislava Kučerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6gco7p// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných fykokoloidů a dvoustupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček
 (Kristýna Vinklárková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sfbd8j// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv aditiv na reologické vlastnosti ovocných a zeleninových pyré
 (Roman Šebela)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//txc685// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Tokové vlastnosti tekutých vaječných hmot
 (Martin Doležal)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pajl21// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka
 (Veronika Písaříková)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//emmohm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti tekutých vaječných hmot při pasteračních teplotách
 (Hana Krišová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6b1p6f// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Reologické vlastnosti nátěrových hmot používaných v automobilovém průmyslu
 (Patrik Lenoch)

2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//dcf3hb// | Chemie a technologie materiálů / Organické povlaky a nátěrové hmoty | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 22 prací)