Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 12 prací)
Metody ředění a konzervace inseminačních dávek u prasat
 (Karolína Kapounová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cfypog// | Chov hospodářských zvířat / | Práce na příbuzné téma

Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny
 (Jana ONDRUŠOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4quhxt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Materiálový průzkum a konzervace zkorodovaných olověných liter metodou elektrolytické redukce
 (Karel Rapouch)

2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w74cr/ | Chemie / Chemie konzervování - restaurování | Práce na příbuzné téma

Sušení jako metoda konzervace masa a masných výrobků
 (Eva Velecká)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pgzxzj// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Čištění a konzervace osteologického materiálu
 (Kristýna Štípková)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mcivc/ | Antropologie / | Práce na příbuzné téma

Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
 (Polina Zinoveva)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
 (Themis Stylianou)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
 (Maija-Leeza Lidmila)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/h94h5/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Development of the attitude towards meat consumption in Japan
 (Annette Bedřichová)

2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yyfqv/ | Filologie / Japanistika | Práce na příbuzné téma

From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
 (Barbora Ruffíni)

2019, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mp05d/ | Archeologie / Klasická archeologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 12 prací)